ALTINORDU'muz, 2020-2021 sezonunun ilk antrenmanını yaptı. İdmanı Başkan Seyit Mehmet Özkan, İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez ile idari bölüm yönetmenleri ile Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) teknik kadrosu da izledi. 

Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’ndeki idmandan önce Başkan Seyit Mehmet Özkan, tüm katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaparak “Bu toprakların çocuklarını yetiştirmek, onlara A Takım’da forma giydirmek ve takım fotoğrafını üç yılda bir tamamen değiştirmek yani sırası gelen her genci A Takım’a çıkarmak hayalim var” vurgusu yaptı. 

“Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm ve yine burada toprak olacağım. Bu gök kubbede hoş bir sada bırakabilirsem ne mutlu bana. Bu toprakların çocukları için bir şeyler yapmak mutlulukların en güzeli” dedi. Yaşamı boyunca hep zor olanı seçtiğini ifade eden ve bunu artık bir yaşam felsefesi haline getirdiğini belirten Özkan, “Üç tane yabancı alıp şampiyonluğa oynamak kolay. Parası olan herkes yapabilir. Fakat Altınordu arması altındaki herkes ile bir başarı hikayesi yazmaya çalışıyoruz. Bu hikaye, şampiyonluklardan çok daha önemli” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle çok zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını da kaydeden Özkan, “Birinci hedefimiz, La Liga’da sadece kendi topraklarının çocuklarına forma veren, her yıl Avrupa kupalarında mücadele eden ve La Liga tarihinde küme düşmeyen üç takımdan biri olan Athletic Bilbao gibi bir kulüp düzeyine ulaşmak. Pandemi nedeniyle tüm dünya gibi ülkemiz de kriz yaşadı. Umarım her şey geride kalacak ve yeni sezonda çok daha başarılı olacağız. 
Altınordu A Takımı, konuşmanın ardından pandemi kurallarına uygun olarak gruplar halinde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.




  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.