ALTINORDU Futbol Akademisi (ALFA) U12 ve U14 takımı oyuncularımızın forma giydiği Selçuk Cumhuriyet Ortaokulu, küçükler ve yıldızlar kategorisinde namağlup İzmir şampiyonu oldu. ALFA U12 takımından oluşan ekip, küçüklerde Buca OO’yu 4-0, Özel Yunus OO’yu 12-0, Evrenesoğlu OO’yu 14-0, Aliağa Atatürk  OO’yu 10-1, Çamdibi Kordon Birlik OO’yu 4-0, Özel 21. Yüzyıl Karşıyaka OO’yu 2-1, Özel Zübeyde Hanım OO’yu 4-0, Yavuz Sultan Selim OO’yu 4-1 ve son maçta ise 21. Yüzyıl Karşıyaka’yı bu kez 6-0 yenip kupayı aldı.

ALFA U14 oyuncularından kurulu takım ise yıldızlarda Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadak OO’yu 12-0, Fevzi Çakmak OO’yu 10-0, Osman Nuri Ersezgin OO’yu 4-0, Ferit Bahriye Ergil OO’yu 5-0, Asil Nadir OO’yu 3-0, Atakent Erdoğan Kibarer OO’yu 3-2, Mustafa Çukur OO’yu 5-0 ve Buca OO’yu 4-2 yenerek mutlu sona ulaştı. Küçüklerde 62 gol atıp 4 gol yiyen Selçuk Cumhuriyet Ortaokulu, yıldızlarda 46 gol atıp kalesinde 4 gol gördü ve iki ekip de namağlup şampiyon oldu.

ALFA U12 ve U14 takımı oyuncuları, ALFA 1.Dönem İdari Direktörü Hasip Ertürk, U14 Teknik Sorumlusu Emre Yaprak, U14 Takım Antrenörü Mert Yılmaz, ALFA U12 Teknik Sorumlusu Kazım Çetin ve U12 Takım Antrenörü Hakan Kesgin, Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, Müdür Yardımcısı Murat Nizam ve Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Erdil ile birlikte Selçuk Kaymakam’ı Ekrem İnci, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli’yi makamlarında kupalarıyla birlikte ziyaret etti. İnci ve Sengel, çocukları tebrik ederken günün anısına fotoğraflar çektirdi.

Kaymakam İnci, Altınordu’muzun Türkiye’de örnek bir proje olduğunun altını çizerek,“Sizler, ailenizi ve ülkemizi en iyi şekilde Avrupa’da temsil ederek gurur kaynağımız olacaksınız. Yeni Cengiz Ünder‘ler  ve Çağlar Söyüncü‘ler sizlerin arasından çıkacak. Hedefiniz, hep Avrupa olsun. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum“ dedi. Belediye Başkanı Sengel de çocuklarımızı tek tek tebrik ederek mutluluklarına ortak oldu ve okul-kulüp iş birliğinin en güzel örneğinin yaşandığına dikkat çekti.




  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.