GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın üniversite öğrencilerinin kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndaki (KYK) gençlere spor ve spor ahlakı ile ilgili bilgiler aktarmak üzere projelendirdiği programın ilk konuğu Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan oldu.  

Gençlerin ders dışı zamanlarını olumlu değerlendirmek, beden, zihin, kültürel, milli ve manevi yönden gelişimlerine katkıda bulunmak, onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak, birbirleriyle dostluk kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen programda Özkan, İnciraltı’ndaki İzmir KYK Atatürk Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Özkan, iki hafta önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyareti sırasında belirlenen program dahilinde 11 Mart’ta Antalya, 19 Mart’ta Ordu, 1 Nisan’da Giresun, 7 Nisan’da ise Adana’daki Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda gençlerle buluşacak.

KYK İnciraltı İzmir Atatürk Öğrenci Yurdu’ndaki konuşmasında kendi yaşamından kesitler sunan Özkan, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve yurt yöneticilerinin de bulunduğu buluşmada, spor kültürünün ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Sunumlar eşliğinde  “Tüketen değil, üreten bir toplum olmalıyız” vurgusu yapan Özkan, “Herkesin bu dünyaya geliş amacı var. Siz kendinizinkini mutlaka bulmalısınız… Ben buldum, hayatımı çocuklara ve gençlere adadım. Bu topraklarındaki çocuklara spor yaptırmayı, üst düzey kalite ve kapasitede yarışmacı profesyonel futbolcular yetiştirmeyi gaye edindim.  Ve büyük emek verilen Altınordu projesi artık, bir Türkiye Projesi oldu.  Maddi manevi tüm birikimlerimi bu sisteme adadım.  Sonucunda Çağlar Söyüncü ve  Cengiz Ünder  Avrupa’nın en önemli liglerinde oynuyor. Arkalarından birçok gencimiz geldi, geliyor. Henüz donanımı yeni bitirdik, yazılıma, kurumsallaşmaya yeni yeni başladık.  Uzun ama sonucunda ülkemize çok faydalı olacak yarıladığımız bir yolumuz var.  Önce niyet etmek, sonra hayal edip, çok çalışmak gerek.  Her şey bir anda olmuyor. Ama işe de bir yerden başlamak gerek. Sportmen bir toplum olmalıyız.  Oysa bugün skoru ön planda tutan bir yapımız var. Dönüşebilmek için de  bu toprakların geleceği olan çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması şart. Doğru planlamayla,  inançla ve iyi birey, iyi vatandaş olma ilkelerine sıkı sıkıya sarılarak başarıya ulaşabiliriz” dedi. 

Özkan söyleşi sonrası çekilen kurada üç gence Altınordu forması, 5 gence futbol topu hediye ederken, 20 genci de Pazar günü İzmir’de oynanacak Ümraniyespor maçında konuk edeceklerini sözlerine ekledi. 



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.