ALTINORDU FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 3-4-5 Nisan’da düzenlenecek 7. Uluslararası U12 İzmir Cup öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TRT Spor Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin'i makamlarında ziyaret etti. İcra Kurulu Üyemiz Ali Ergöçmez'in de eşlikte bulunduğu Özkan, hem Bakan Kasapoğlu ve Başkan Şahin’e özel davette bulundu, hem de organizasyonun ülke futbolu için önemini vurguladı. 

Avrupa'nın 12 yaş düzeyinde en büyük ikinci turnuvasını 7. kez düzenleyeceklerinin altını çizen Başkan Özkan, "Bu yıl 48 takımı konuk edeceğiz. Chelsea, Leicester City, Arsenal, Milan, Porto, Benfica, Atletic Bilbao, Valencia, PSV ve Marsilya gibi üst düzey ekipler var. Üç binin üzerinde futbolseveri konuk edip, ülke turizmine de katkı sağlayacağız. 3-5 Nisan'da Selçuk'ta buluşalım" ifadesini kullandı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Altınordu'nun hem yetiştirdiği milli futbolcularla, hem de yaptığı uluslararası organizasyonlarla ülkemize önemli katkıda bulunduğunu söyledi. Kasapoğlu, "Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz ve bu konuyla ilgili planlamalarımız, çalışmalarımız var. Gençlerimizi çeşitli panellerle Özkan ile bir araya getireceğiz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca U12 İzmir Cup gibi önemli bir organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu yıl her zamankinden daha fazla destek olacağız" şeklinde konuştu. 

Başkan Özkan, daha sonra TRT Spor Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin ile de buluştu. U12 Cup'ın yapılacak canlı yayınlar ve programlarla desteklenmesi konusunda gereğinin yapılacağını söyleyen Şahin, "Altınordu'nun yaptığı keyifli ve ülkemiz adına son derece önemli organizasyonları ekrana taşımak bizim için de önemli. Bu yıl da U12 İzmir Cup'ı en güzel şekilde TRT Spor'dan izleyicilerle buluşturacağız" dedi.



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.