Metin Oktay Yerleşkemizde düzenlenen törende idari, teknik ve destek kadromuz ile vedalaşan Volkan Kaya alkışlarla A takımımıza uğurlandı.

2017 yılından beri kulübümüzde çalışan Volkan Kaya, düzenlenen törende şunları söyledi:
"Öncelikle bu güzel günü düzenlediği için ALFA İcra Kurulu'na en başta teşekkürlerimi sunuyorum. 6 sezon önce Altınordu Futbol Akademisi'nde görev almaya başladım. Bu kapıdan genç bir antrenör olarak içeriye girdim. Bu süre zarfı boyunca gerek futbolcularımızın gelişimi için, gerekse antrenörlerin gelişimi için hiçbir maddi ve manevi destekten kaçınmayan, elinden geldiğinin fazlasını bize vermeye çalışan Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a teşekkür etmek istiyorum. Beni bu göreve layık gören A Takım Teknik Direktörümüz Ufuk hocama, A Takım Kaleci Başantrenörümüz Atilla hocama ve tüm A takım teknik ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu 6 sezon boyunca gelişimime en ufak katkıda bulunan geçmişten günümüze kadar çalıştığım tüm antrenör arkadaşlarıma, tüm sporcu kardeşlerime ve tüm ALFA destek personeline teşekkürü bir borç bilirim. Bugünden sonra da tüm Altınordu ailesine başarılı, sağlıklı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum. Çok teşekkürler" diye konuştu.

Törende hazır bulunan A Takım Teknik Direktörümüz Ufuk Kahraman ise "14 sene önce ben sizlerin arasındayken daha kulüpte çalışmaya başlamadan önce Mehmet Bey'in önderliğinde bana ışık tutan biri vardı. Bu meslekte şu anda burada olmamın en büyük dokunuşlarından biri Sedat Gündoğdu benim adıma. Bu kulüpte yer almamda, gelişmemde, şu an Altınordu organizasyonunda teknik direktör olarak devam ediyorsam Sedat Gündoğdu bana öncü olmuştur. Bu meslekte ufak dokunuşlar yapmak lazım. Bunun öncülüğünü Sedat ağabey bize yaptı. Hedefler doğrultusunda profesyonel takım bir lokomotiftir ve orada yer almak hepimizin hedefiydi. Ben de kulübümüzde 3 sene U15 takımımızı çalıştırdım. Daha sonra belli emeklerden sonra bu göreve geldim. Sizlere ışık tutabileceksem, elimden gelen ne varsa yapmam gereken size söz veriyorum. Biz burada kalıcı değiliz. Bir şekilde görevimizi tamamlayacağız. Belki farklı yerlerde olacağız. Arkamızdan sizler geleceksiniz. Bu kulüp sizlerle her zaman var olacak. O yüzden Volkan hocam, hayırlı olsun. İyi ki varsınız." dedi.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) İdari Direktörümüz Ahmet Furkan Can da şunları söyledi: "Bugün, kulübümüzün vizyonu ve misyonu dahilinde bu toprakların çocuklarından A takımımıza ve 5 büyük lige oyuncu yetiştirmenin yanında insan yetiştirmenin, antrenör ve yönetici yetiştirmenin de ne kadar önemli olduğunun güzel bir örneği için toplanmış bulunuyoruz. Altınordu Futbol Akademimizde 4 yıl boyunca maç ve performans analiz görevini özveri ve başarı ile sürdürmüş olan Volkan Kaya hocamız A takım icra kurulumuzun talebi ile bugünden itibaren A takım analiz antrenörü olarak görevine devam edecektir. Volkan Kaya hocamıza ALFA'ya vermiş olduğu hizmetlerden ve katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni görevinde sonsuz başarılar dilerim."





  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.