U19 Elit A Ligi 2. Grup’ta yer alan takımımız, sezonun ilk haftasında yarın Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak Metin Oktay Yerleşkemizde kampa girdi.

HASAN HAYKIR: ZORLUK DERECİSİ YÜKSEK MAÇLAR OYNAMAK BİZİM ADIMIZA FIRSAT

ALFA U18/19 Teknik Sorumlumuz Hasan Haykır, yarın başlayacak ligler öncesinde Altınordu TV’ye konuştu. Bu sezon Elit U19 Ligi’nde mücadele edeceklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Haykır, “Zorluk derecesi yüksek maçlar bizi bekliyor. Bu maçları oynamak hem biz antrenörler hem de oyuncularımızın gelişimi adına büyük bir şans. Geçen sezon TFF Birinci Lig U19 Ligi’nde oynadık ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştık. Daha önceki yıllardaki derecelerimiz sebebiyle bu sezon Süper Lig ekiplerinin yer aldığı Elit U19 Ligi’nde mücadele edeceğiz. Böylesine zorluk derecesi yüksek maçları oynamak bizim adımıza büyük fırsat” dedi.

İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını dile getiren ALFA U18/19 Teknik Sorumlumuz Hasan Haykır, sözlerini şöyle tamamladı: “Lige Konyaspor maçıyla başlıyoruz. Rakibimizin hem a takımı hem de akademisi gayet güçlü. Bizim oyuncularımız da böylesine yüksek seviyeli maçlar oynamaya alışık. Kulüp olarak hedefimiz, öncelikle A Takımımıza hazır oyuncu vermektir. Yine, A Takımımıza çıkan oyuncumuzun Avrupa’nın 5 büyük liginde mücadele etmesini istiyoruz. Bizler de oyuncularımızı fiziksel, taktiksel ve teknik anlamda hazırlamaya çalışıyoruz. Futbolcu fabrikası olarak hem a takımımıza hem de Avrupa’nın 5 büyük ligine oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz”

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

ALFA U18/19 Takımı oyuncularımızdan kalecimiz Umut Keseci, sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, “Yarın sezonumuzu açıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hedefimiz şampiyonluk. Kişişel hedefim de bu sezon daha fazla A Takımımızla beraber olmak istiyorum. Yine milli takıma da seçilirsem güzel olur” dedi.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 Takımımızın bir başka oyuncusu Muhammed Berkay Kınaç da “Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz yine şampiyonluk. Altınordu’yu bu yıl da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.