Takımımız, çalışmalarına Metin Oktay Yerleşkemiz ve İsmet Orhunbilge Tesislerimizde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Yeni sezona yönelik çalışmaların gayet iyi bir şekilde sürdüğünü belirten A Takım Antrenörümüz Sezgin Takmaz, “Sezona aslında hazır bir takımla başladık . Çünkü geçen yılın kadrosunu koruduk, üzerine birkaç takviye yaptık. Oyuncularımızın istekleri çok fazla.Sezona en iyi şekilde başlayacağız.” dedi.

Bazı takımların çok transfer yaptığını belirten Takmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “İyi transfer yapan takımlar var. Özellikle bazı takımlar birçok güçlü ve deneyimli ismi kadrosuna kattı. Yani yeniden takım kurdular. Bizim onlara göre avantajımız ise geçen yılın kadrosunu koruduk ve üzerine takviyeler yaptık. Geçen sezonun son 10 haftalık periyodunda müthiş bir iş çıkartan kadronun tamamı neredeyse burada. Biz bu kadromuzla o takımlarla baş edeceğimize inanıyoruz”

HEDEFİMİZ SEZONA HAZIR BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAK


A Takım Performans antrenörümüz Volkan Çırak da yeni sezon çalışmalarımızla ilgili olarak şunları ifade etti: “Oyuncularımızın isteği ve arzusunun üst seviyede olması bizim işimizi de kolaylaştırıyor. 4 haftalık periyodu geride bıraktık. Lig başlayana kadar tamamen hazır oluruz”

Antrenmanların hepsinin kanıta ve kayıta dayalı şekilde sürdüğünü dile getiren Çırak, “Sezonu açtığımız günden beri tüm verilerimiz kayıt altında. Testlerimiz yapıldı. Eksikliklerimizi gidermek adına antrenman programları hazırlıyoruz. Şuan fiziksel olarak bir sorun gözükmüyor. Lig başlayana kadar bütün takım lige hazır olur. Hedefimiz sezona hazır bir şekilde başlamak”

Altınordu armasının olduğu yerde hedeflerin bitmeyeceğini vurgulayan performans antrenörümüz Volkan Çırak, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sezon hedefimiz üst sıralara oynamak. Hedeflerimiz tabiki de kulübümüzün misyonu gereği oyuncu yetiştirmek, yani oyuncuları geliştirip Türk ve Avrupa futboluna kazandırmak”






  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.