Metin Oktay Yerleşkemizde gerçekleştirilen imza törenine Kıdemli Genel Kaptanımız Sedat Gündoğdu, ALFA Teknik Direktörümüz Namet Ateş, sporcularımız ve aileleri katıldı.
DAHA İYİ İMZALAR ATACAKLARINA İNANIYORUM

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Genel Kaptanımız Sedat Gündoğdu, Furkan Emin Kaçmaz ve Ege Arslan’ı profesyonel yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün iki tane genç oyuncumuza profesyonel imzayı attırmanın mutluluğuna eriştik. Onlardan büyük başarılar beklediğimizi kendileri de biliyor, daha iyi imzalar atacaklarına inanıyorum” dedi.

ALFA Teknik Direktörümüz Namet Ateş de “İki oyuncumuz da bugün mesleğin ilk imzalarını atıyorlar. Hem kendilerini hem de ailelerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

SPORCULARIMIZ VE AİLELERİNİN AÇIKLAMALARI

Profesyonel sözleşme imzalayan Ege Arslan, 8 yıldır kulübümüzde forma giydiğini belirterek, “8 yıldır kulübün içindeyim. Bugün en mutlu günüm. Üstümde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha da fazla çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

İmza töreninde oğlu Ege Arslan’ı yalnız bırakmayan babası Ahmet Arslan ve Annesi Serap Arslan da başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve kulübümüze çok teşekkür ederek, şunları ifade etti:  “Oğlum bugün çok çalışmasının, ilk emeğinin karşılığını aldı. Ege’nin bugüne kadar gelmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Onunla gurur duyuyoruz” 

Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan Furkan Emin Kaçmaz da “Gelişimimizde büyük emeği olan başta Başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere bugüne kadar çalıştığım tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için çok çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Oğlunu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan baba Serkan Kaçmaz ve Anne Ebru Kaçmaz da “Oğlumuzun buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kendileri bugün hayatlarının ilk imzasını attılar. İnşallah Furkan Emin Kaçmaz da Altınordu’dan yetişen Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi başarılı olup daha iyi yerlere gelir.” şeklinde konuştu.






  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.