TFF 3. Lig, TFF 2. Lig şampiyonlukları ve Süper Lig yolunda play-off finali oynatma gururunu bizlere yaşatan Hüseyin Eroğlu başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile bir araya geldi.

BAŞKANIMIZDAN EROĞLU’NA PLAKET

Torbalı Metin Oktay Yerleşkemizde Hüseyin Eroğlu için bir veda töreni düzenlendi. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, Hüseyin Eroğlu’nu plaket takdim ederek uğurladı. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) öğrencileri de Hüseyin Eroğlu ile fotoğraf çektirip onu arabasına kadar uğurladı.

“2012-2013 sezonundan itibaren A Takım Teknik Direktörümüz olarak görev yapan Hüseyin Eroğlu’na veda ediyoruz. TFF 3. Lig, TFF 2. Lig şampiyonlukları ve Süper Lig yolunda play-off finali oynatma gururunu bizlere yaşatan Hüseyin Eroğlu’na bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.”

SEYİT MEHMET ÖZKAN: KAPIMIZ HER ZAMAN ONA AÇIK

Hüseyin Eroğlu’nun 15 yıldır kendisi ile beraber görev yaptığını ve bunun son yıllarda Türk futbolunda bir rekor olduğunu dile getiren Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, “Böylesine büyük bir organizasyonda 15 yıl görev almak kolay bir süreç değil. Hüseyin hocam futbolu bıraktıktan 6 ay sonra eski kulübümüzde göreve başladı. 3 Ocak 2007’de geldi, 4 Ocak 2007’de de tesislerin temelini atmıştık. 15 yıldır beraberiz. Gerçekten çok zorlu süreçte beraber çalıştık. Türkiye’de pek uygulanmayan bir sistemi uygulamaya çalıştık” diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu’nun kulübümüzün organizasyonuna katkısının çok fazla olduğunu ifade eden Başkanımız Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hüseyin hoca ile akrabadan daha yakınız. 15 yıldır mesai yaptık. Kendisini ben bir takımın teknik direktörünün de üstünde görüyorum. İngiliz futbolunda uygulanan menajer sistemindeki menajer gibi. Gelecek yıllarda da Türk futboluna damga vuracaktır. Bir yenilenme gerekiyordu. Kariyer planımızda vardı. Beraber oturup karar verdik. Kendisinin Süper Lig’deki 4 büyükler hariç tüm takımları rahatlıkla çalıştırabileceğine inanıyorum. İleride milli takımlarda bile çok rahat görev yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. El sıkışarak helalleşerek ayrılıyoruz. Aramızda bir kırgınlık dargınlık yok. Burası onun evi. Kapımız ona açık. Yolu açık olsun”

Başkanımız, kulübümüzün  yetiştiriciliğine vurgu yaparak, “Nasıl bu ülkenin çocuklarını güvenip onları yetiştiriyorsak, kendi antrenörlerimizi de yetiştirmemiz lazım. Alttan gelen antrenörlerimizin de yolunu açmamız gerekiyor.

HÜSEYİN EROĞLU: KALBİM VE GÖNLÜM HEP ALTINORDU’DA OLACAK


Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile 15 yıldır çalıştığını ve kendisinden çok şey öğrendiğini ifade eden Hüseyin Eroğlu da konuşması sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Eroğlu, “Son 10 yılımız Altınordu’da geçti. Onunla beraber oyuncularımızın gübrelerini attık. Yetiştirdiğimiz oyuncuları görüyoruz. 15 yıl nasıl geçti bilmiyorum. Mehmet bey; bana bir baba, ağabey gibi davrandı. Kurduğumuz sistemle nasıl birçok oyuncu yetiştirdiysek yakında Altınordu’dan birçok teknik adamı da liglerimizde görmeye başlayacaksınız. Kalbim, gönlüm her zaman Altınordu’da olacak. Bundan sonraki süreçte de Altınordu’ya desteğimiz devam edecek.”

HÜSEYİN EROĞLU: ALTINORDU TARİHE TANIKLIK EDENLERİN DEĞİL, TARİHİ BİRLİKTE YAZANLARIN ESERİDİR

Hüseyin Eroğlu da sosyal medya hesabından Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile bir fotoğrafını kullanarak kulübümüze şu paylaşımla veda etti: 
 “Biz, başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile yol arkadaşıydık. Daha önce hiç kimsenin yürümeye cesaret bile edemediği bir yola 10 yıl birlikte çıktık. Yol boyunca birbirimize Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Burak İnce, Ravil Tagir, Barış Alıcı, Berke Özer, Kerim Alıcı, Erce Kardeşler, Enis Destan ve daha onlarca genç futbolcunun hikayesini anlattık. Altınordu, 90 dakikaya ve futbol sahalarına asla ve asla sığmayacak büyük bir yol hikayesidir. Altınordu, tarihe tanıklık edenlerin değil, tarihi birlikte yazanların eseridir. Bu eserde küçük bir payım bile varsa çocuklarımızın yarına güvenli bakmalarını sağlama yolunda katkı sağladıysam kendimi, dünyanın en mutlu insanı sayarım. Evet bizimkisi bir yol hikayesiydi. Çok güzel başladı, çok güzel devam etti ve en güzel şekilde bitti. Her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğüm Altınordu’nun Türk futbolunun gelecek yapılanmasında bir mihenk taşı olacağına inanıyorum. Bu güzel hikayeyi yazan başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve artık yeni bir yol hikayesi yazmak üzere ayrılırken bayrağı devrettiğim dostum Ufuk Kahraman’a başarılar diliyorum.”



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.