İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Dünya Atletizm Federasyonu iş birliği ile düzenlediği spor etkinlikleri 14 Nisan Perşembe günü Sporfest İzmir adı altında başlayacak ve 4 gün sürecek. Kültürpark’ta kurulacak alanda dileyenler 12 federasyonun  farklı spor branşlarını deneyimleme fırsatı bulacak. Sporfest İzmir etkinlikleri çerçevesinde kano, okçuluk, dağcılık, 3x3 tek pota basketbol , halk dansları ve modern dans, hentbol, sualtı görüntüleme, mini voleybol, yelken ve bisiklet gibi branşlara ait deneyimleme alanları oluşturulacak. Turnuvalar ve gösterilerle renklenecek Sporfest İzmir’de zumba, yoga, capoeira, nefes ve meditasyon, fit dans, bodyfit etkinlikleri, söyleşiler ve konserler de yer alacak.


İlk kez çocuk koşusu düzenlenecek
Spor Fest İzmir kapsamındaki etkinliklerin en önemlilerinden birini ise bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Çocuk Koşusu oluşturacak. 16 Nisan’da Kültürpark içerisinde düzenlenecek koşuda 2008-2012 arası doğumlu 650 çocuk koşu deneyimi yaşarken birer anı madalyasının da sahibi olacak

Start 17 Nisan Pazar günü verilecek 

Maraton İzmir’in üçüncüsü 17 Nisan Pazar günü saat 08.00’de Şair Eşref Bulvarı’ndaki eski İZFAŞ Genel Müdürlüğü binasının önünden verilecek. 42 kilometrelik Maraton İzmir’de atletler, Alsancak üzerinden Karşıyaka’ya ulaşacak ve Bostanlı İskelesi’ne gelmeden dönecek. Aynı parkurdan bu kez Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden İnciraltı’na varacak sporcular , Marina İzmir’den dönerek başlangıç noktasında yarışı tamamlayacaklar.

10 kilometrelik koşu da yapılacak

Maraton İzmir kapsamında 10 kilometrelik koşu da düzenlenecek. Bu yarışın startı da aynı gün ve aynı noktadan saat 07.20’de verilecek. 10 kilometrelik yarışta atletler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Köprü Tramvay durağından dönerek, Fuar Kültürpark eski İZFAŞ binası karşı şeridinde yarışı tamamlayacaklar.

Altınordu FK özel alanımızda teqball, canlı langırt ve penaltı standlarımızla tüm çocuklarımızı bekliyoruz.



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.