Altınordu U12 Takımımızdan bir grup sporcumuz 4 Şubat cuma günü Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı’nda Beşiktaş U12, Başakşehir U12 ve Başakşehir Belediyespor U12 Takımlarının katıldığı bir turnuvada mücadele etti.
Altınordu U11 Takımımız, 4 Şubat Cuma günü Başakşehir Belediyespor U11, Beşiktaş U11 ve Başakşehir U11 takımlarının katıldığı organizasyonda yer aldı.
Gümüşordu U12 Takımımız, Metin Oktay Yerleşkemiz’de ağırladığımız Niğde AFO U12 Takımı ile özel maçta karşı karşıya geldi.

ALTINORDU U10 TAKIMIMIZ TURNUVA BİRİNCİSİ…

Altınordu U10 Takımımız ise 1 Şubat Salı günü Manisa Evrenor Emin Kaçar Tesisleri’nde Salihli Anka, Murat Germenspor, Yunus Emre Belediyespor, Horozköyspor, Yıldızspor, Akhisar Yıldırımspor, Manisa FK Takımlarının yer aldığı Yunus Emre Cup Turnuvasına katıldı ve organizasyonu birinci olarak tamamladı.
Yine Altınordu U10 Takımımız 4 Şubatta Metin Oktay Yerleşkemizde misafir ettiğimiz Niğde AFO U Takımı ile özel maç yaptı.
Altınordu U9 Takımımız ise 4 Şubat Cuma günü Manisa Evrenor Emin Kaçar Tesisleri’nde Manisa FK U9, Kırkağaç U9, Manisaspor U9, Goztepe U9, Akhisar Yıldırım ve Yunus Emre Belediyesi ve Gençordu U9 Takımlarının yer aldığı turnuvaya katıldı ve müsabakaları ikinci olarak tamamladı.




  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.