Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle dikkat çeken Kırmızı-lacivertli ekibimiz, Boluspor maçının hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesislerimizde devam ediyor.
 
ALİ EMRE YANAR: RAKİPLERİN KORKTUĞU TAKIM HALİNE GELMEYE BAŞLADIK
 
Öz Kaynak Sistemimizden (ÖKS) yetişen kalecimiz Ali Emre Yanar, son haftalarda iyi oyunun yanı sıra galibiyetler de aldıklarını hatırlatarak, “Deplasmanda bu sezon kötü bir karnemiz vardı. Balıkesirspor’u yenerek ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Zorlandığımız bir karşılaşmada olsa önemli olan üç puanla dönmekti, bunu da başardık” dedi.
Takım olarak ortaya koydukları performanstan dolayı birçok ekibin kendilerinden çekindiğini sahada hissettiklerini dile getiren genç kalecimiz, “Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı rakiplerimiz bizden çekiniyor. Bunu çok net bir şekilde hissedebiliyoruz. Sürekli yükselen bir ivmemiz var. Sahada doğru olanı yaptığımız ve gerçekten Altınordu gibi oynadığımız zaman kazanamayacağımız bir maç yok. Rakiplerden daha çok bizim maçta ne yapacağımız önemli. Devreye moralli girmek adına Boluspor maçını da kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. İkinci yarıda da alacağımız seri galibiyetlerden sonra çok farklı şeylerin konuşulmaya başlayacağını, başka planlamaların yapılacağını biliyoruz. Buna biz futbolcular, teknik ekip ve personelimiz inanıyor” diye konuştu.
 
AHMET DERELİ: KAZANACAĞIZ
 
Altınordumuzun deplasmanda Balıkesirspor’u 4-3 yendiği maçta 4 gol birden atarak yıldızlaşan Ahmet Dereli de Boluspor maçı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. 
Takımımızın bu yıl yeni bir sistemle sahada yer aldığını dile getiren tecrübeli oyuncumuz, şunları kaydetti: “Sezon başında takımımıza Altınordu’nun Öz Kaynak Sistemi’nden (ÖKS) yetişen genç kardeşlerimiz dahil oldu. Tabi ki onların biraz adaptasyon süreci oldu. Ama şu anda takım olarak çok iyi bir havamız var. Boluspor maçını, net kazanacağız bunun başka bir yolu yok. Bu ligde takımlar arasında puan farkı çok az. Şu anda düşme potası içinde yer alabiliriz ama ikinci yarı bir galibiyet serisi yakalarsak play-off hatta ilk iki içinde bile olabileceğimizi düşünüyorum”
 
HÜSEYİN EROĞLU: HEDEFİMİZ İLK YARIYI GALİBİYETLE TAMAMLAMAK 
 
Spor Toto Birinci Lig’de oynadığımız son 4 maçtan üç galibiyet aldığımızı hatırlatan A Takım Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu da “Biz sezon başından beri bir oyun planı oturtmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar oyun olarak istediklerimizi sahaya koysak da sonuç gelmiyordu. Son haftalarda istediğimiz sonuçları da almaya başladık. Balıkesirspor’u mağlup ederek ilk deplasman galibiyetimizi aldık.” dedi.

Eroğlu, cuma günü Boluspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında ise şunları ifade etti: “Boluspor aslında bakıldığı zaman iyi oynamaya çalışan bir takım, etkili oyuncuları var. Biz bu maçı kazanarak ilk yarıyı 22 puanda tamamlamak istiyoruz. İkinci yarıda kadromuza iki üç takviye yapmayı planlıyoruz. Ama bizim için şu anda ilk önemli olan Boluspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak.



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.