Altınordu Bölge Futbol Okulları’mızın Kasım ayının ilk haftasında Niğde’de gerçekleştirmiş olduğu etkinliğe onur konuğu olarak katılan Vali Yılmaz Şimşek’in , turnuva boyunca da minik öğrencilerle yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.
Altınordu Kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz turnuva sayesinde hafta sonunun ilde adeta şenlik havasında geçtiğini belirten Niğde Valisi Şimşek, “Bu turnuva sayesinde hem çocuklar hafta sonu spor yapmışlar, hem yeni arkadaşlar edinmişler, hem de turnuva, ilimizin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesine katkıda bulunmuştur. Turnuva süresince çocuklarımızın mutluluğunu ve heyecanını yakından gördüm. Onların bu anlarına şahitlik etmek ise bizler için de oldukça memnuniyet vericiydi.” dedi.
Düzenlenen turnuvanın ülke sporuna ve çocukların gelişimine büyük katkılar sağladığını dile getiren Vali Şimşek, “Gerçekleştirilen turnuva ve buna benzer etkinlikler şüphesiz çocuklarımızın kendilerini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine vesile olmaktadır. Böyle bir turnuvayı ilimizde düzenlediğiniz için çocuklarımız ve Niğdeli vatandaşlarımız adına Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

NİĞDELİLER FUTBOLU ÇOK SEVİYOR

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yöre halkının futbola yakından ilgi duyduğunu da vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti: “7’den 70’e Niğdeliler sporu ve futbolu çok seviyorlar. Özellikle çocuklarımız için futbol bir tutku haline gelmiş durumda ve imkan verildiğinde neler yapabileceklerini bu turnuva sayesinde hep birlikte görmekteyiz.”
Spor kulüplerinin mümkün olduğunca turnuvalar düzenlemesi gerektiğini dile getiren Şimşek, “Gelişen teknolojinin insan hayatına getirdiği kolaylıklar ve faydalar kadar bilinçsizce kullanıldığında büyük yıkımlara da yol açtığı unutulmamalıdır. Özellikle çocuklarımızı bilgisayar, internet ve cep telefonu gibi teknolojik aletlerin bağımlılığından uzak tutmak için farklı etkinliklerin ve uğraşların olması oldukça önem taşımaktadır. Bu bağlamda çocuklarımızın spora yönelmesi için turnuvaların kesinlikle devam etmesi düşüncesindeyim. Biz yetkililer de bu tür organizasyon düzenleyen kulüplere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz”



  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.