TEKNİK Direktörümüz Hüseyin Eroğlu’nun Yılport Samsunspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor ve İstanbulspor maçlarında şans verdiği Furkan Metin, eğitim gördüğü Altınordu Futbol Akademisi’nden (ALFA) törenle A Takım’ımıza uğurlandı. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın telefonla bağlandığı törende Furkan Metin’e ALFA Mezuniyet Diploması verildi, günün anısına ALFA Direktörü Halit Eroğlu, Atletik Performans Direktörü Namet Ateş ve Eğitim Direktörü Hande Özel tarafından küçük bir pasta kesildi, konuşmalar yapıldı ve sonunda da A Takım kadrosuna uğurlama yapıldı.

ÖZKAN: ANNE VE BABAYA TEŞEKKÜR EDERİM
Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, Furkan Metin’i yetiştiren anne-babasına herkesin huzurunda teşekkür ederek, “Babası yıllar önce onu kara kuru, bızdık bir çocuk olarak getirdiğinde (Eti sizin kemiği benim) demişti. Bu lafın önemini şimdi çok daha iyi anlıyorum. Vefalı insanlar ile vefasız insanlar arasındaki farkı, yıllar içinde yaşayarak öğrendim. Aile ve Furkan ile 10 yıla yakın zamanda birbirimize saygımızı hiç kaybetmeden birlikte yürüdük. Şunu hiçbir zaman unutmayın, sizler Altınordu forması ile değerlisiniz. Taş her zaman yerinde ağırdır” dedi.

HER TÖREN EN MUTLU GÜNÜM
“ALFA’daki her mezuniyet töreni, benim en mutlu günümdür” vurgusu yapan Özkan, “Çağlar, Cengiz, Berke, Barış, Kerim, Muhammet Taha Tepe  ve diğer evlatlarımızda da bu duyguları yaşadım. İnşallah, hızlanarak devam edeceğiz.  Biz hayatı birlikte yaşıyoruz. Sizler benim yol arkadaşlarımsınız. Sadece mutluluklarda değil, üzüntü ve acılarda da beraberiz. Hayat sadece para değil çocuklar. Aslında hayat, üzüntüyü, acıyı, bir misyonu paylaşarak yaşayabilmektir. Hem ailesinde hem de ALFA’da iyi bir eğitim alan, her davranışıyla da bunu gösteren Furkan Metin’i inşallah A Milli Takım ve Avrupa’nın beş büyük liginde de izleyeceğiz” diye konuştu.

FURKAN METİN: ÇALIŞMAYA DEVAM
Furkan Metin ise Özkan, ALFA idari ve teknik kadromuza, Akademi personeline teşekkür ederek, “Küçük bir çocuk olarak girdiğim kapıdan, bir A Takım oyuncusu olarak ayrılıyorum. Bunda herkesin çok büyük emeği var. Yıllar önce buraya gelirken hep A Takım formasının hayalini kurdum. Bugün, artık buna kavuşuyorum. ALFA’da verilen eğitimin değerini, A Takım ile maça çıktığınızda çok daha iyi anlıyorsunuz. Bu nedenle herkesin çok çalışmaya devam etmesini diliyorum. Öğretmenler Günü’nde ALFA’dan  A Takım’a geçişim ise benim için çok daha anlamlı oldu” dedi. 

ORHUNBİLGE: OMUZ OMUZA YAŞIYORUZ
Genç oyuncu, veda ve törenin ardından ise Kuşadası’ndaki A Takım Beytullah Baliç Yerleşkesi’ne taşındı. Furkan Metin’i kapıda Altınordu FK İcra Kurulu Başkanı'mız (CEO) Barış Orhunbilge ile Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu karşıladı. Orhunbilge, Furkan Metin’i yetiştiren ALFA ekibine teşekkür ederek “Altınordu A Takımı & Altınordu Futbol Akademisi Kaynaşma Sezonu” adını verdiğimiz dönemi, zorlu Koronavirüs döneminde de omuz omuza  yaşıyoruz. 2020-2021 sezonuna girerken Yiğit Emre Çeltik ve Enis Destan'ı A Takım kadrosuna kazandıran ALFA, sadece Altınordu değil tüm Türk gençlerine umut ışığı oldu. Furkan Metin'in bugünlere gelmesine emek veren herkese teşekkür eder, daha nice gencimizi sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz” yorumu yaptı.

EROĞLU: SONUNDA KAZANACAĞIMIZI BİLİYORUZ
Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu da her mezuniyet töreninin ayrı bir mutluluk olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bu toprakların çocukları, kendilerine yeterli imkan ve fırsat tanındığı zaman neleri başarabileceklerini gösteriyor. Daha önce ülkemizde kimsenin yürümediği bir yolda, evlatlarımıza inanarak ısrarla yürüyoruz. Sonunda kazanacağımızı biliyoruz. İyi bir eğitim alan Furkan Metin de kendisine fırsat verildiğinde neler yapabileceğini kanıtladı. Aramızda olması büyük mutluluk.”




  • ASPIRE ACADEMY İLE ÖZEL MAÇLAR YAPTIK
    Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy takımları ile özel maçlar yaptık.
  • SARP KAÇAR’A MİLLİ DAVET
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 Takımı sporcularımızdan Sarp Kaçar, U16 Milli Takımımızın Karadağ ile oynayacağı özel maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
  • ASPIRE ACADEMY’DEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET
    İsmet Orhunbilge Tesisleri'mizde çalışmalarını sürdüren Katar'ın dünyaca ünlü Aspire Academy'sinin yetkilileri Metin Oktay Yerleşkemizi ziyaret etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI SONA ERDİ
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız sona erdi.
  • CUMHURİYET KUPASI’NDA İKİNCİ OLDUK
    Altınordu U11 ve U10 Takımlarımız Pamukkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı ikinci olarak tamamladı.
  • GÖZTEPE U15: 3 – ALTINORDU U15: 2
    Altınordu Futbol Akademisi (U15) Takımımız, Gelişim Ligleri’nde Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.
  • U12 İZMİR CUP’A SİVASSPOR DA GELİYOR
    Kulüp olarak 2013 yılından beri düzenlemiş olduğumuz Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılmayı onaylayan 32. takım, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu.
  • GÖZTEPE U16: 1 - ALTINORDU YAFO U16: 0
    Altınordu YAFO U16 Takımımız, U16 Gelişim Ligi'nde, Göztepe U16 takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
  • KARŞIYAKA U14: 0 – ALTINORDU U14: 3
    Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımımız, Gelişim Ligi’nde deplasmanda Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVASI BAŞLADI
    Geleneksel olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı AFO Turnuvamız başladı.